avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Numele anterior adaugat la numele actual,desi ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Numele anterior adaugat la numele actual,desi divortata.

Buna ziua! Am divortat in urma cu 9 ani si am pastrat si dupa divort numele fostului sot. Insa regret continuu acest aspect. Imi doresc sa imi reiau numele dinaintea casatoriei dar sa il pastrez in continuare pe al lui. Se poate sa imi adaug la numele actual (in urma divortului l-am pastrat pe fostului sot) si numele meu anterior?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:35, 19 Ianuarie 2021
puteti sa il schimbati pe cale administrativa, conteaza sa aveti un motiv intemeiat. Procedura si acte necesare, vedeti in linkuri. Sa nu regretati totusi, ganditi-va ce inseamna sa va schimbati actele, sa va actualizati datele, sa scrieti o declaratie. Sa reveniti la numele anterior, ar fi poate de inteles, daca sa il pastrayi si pe asta si sa il adaugati si pe cel anterior, da, va trebuie sa gasiti un motiv, studiati ordonanta.
[ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume in urma divortului onutza30 onutza30 buna ziua,am si eu o intrebare:sunt divortata din 2003 si dupa divort trebuia sa revin la numele avut anterior,bineinteles ca nu am facut-o,acum as vrea sa imi ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume de familie copil lenacryss lenacryss Buna ziua! Dintr-o relație anterioara căsatoriei o prietena are un copil. Desi tatăl a fost trecut pe CN al copilului , mama a dorit să poarte numele ei ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord primavera primavera joi a fost prima si ultima infatisare in cazul divortului de comun acord. am hotarit in fata judecatorului sa-mi reiau numele de fata. apoi am ... (vezi toată discuția)