avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua,se considera infractiune, poți fi dat în ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua,se considera infractiune, poți fi dat în judecata ...

Buna ziua,se considera infractiune, poți fii dat în judecata daca o persoana ti-a trimis o suma de bani fără a i se cere?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:52, 2 Noiembrie 2020
Dați detalii. Cum s-a întâmplat`? A fost o greșeală`?
Daca este cadou nu exista probleme juridice.
Incercati sa oferiti mai multe informatii despre situatia respectiva,in functie de acestea puteti
sa primiti un raspunss pertinent.
Ultima modificare: Luni, 2 Noiembrie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema retur bani comanda online calind83 calind83 buna ziua, am comandat de la un magazin online un produs de 1000 de lei pe care l-am platit cu card bancar dar nu l-am primit. Dupa 1 luna mi-au trimis alt ... (vezi toată discuția)
Reclamatie emag loredanadumitrache loredanadumitrache Unde as putea face o plangere impotriva companiei EMAG, dat fiind faptul ca ofera carduri cadou care nu se pot folosi decat pentru achizitionarea anumitor ... (vezi toată discuția)
Inselaciune de 300ron cristi73 cristi73 din greseala am inselat un cunoscut cu 300ron, m-am oferit sa-i returnez acesti bani (avand dovada ca i-am trimis prin mandat postal) dar nu a vrut sa-i ... (vezi toată discuția)