avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua , dacă am fost amendat de poliția locală ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua , dacă am fost amendat de poliția locală pe motiv ...

Buna ziua , dacă am fost amendat de poliția locală pe motiv ca am dat muzica prea tare . In momentul când au venit și nici înainte NU era data muzica tare . Pot contesta amenda și sa fac plângere împotriva vecinului sau ceva de genul . Problema este ca Cu Vecinul respectiv suntem certați de mult și nu ne înțelegem deloc , de-astea și caută scandal . Dacă i-au legătura cu un avocat ma poate ajuta cu ceva ? In special cu problema cu Vecinul .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:55, 3 Noiembrie 2020
In momentul când au venit și nici înainte NU era data muzica tare

Dar cand ?
Nu ai ce sa ii faci vecinului si nici el nu ar mai face plangeri daca ai asculta muzica cat sa auzi doar tu, nu si vecinul!
Ultima modificare: Marți, 3 Noiembrie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Muzica tare ContSters72658 ContSters72658 sotiei mele ii place sa dea muzica tare, dar imi cam vin vecinii la usa. exista un interval orar in care pot da muzica mai tare? (vezi toată discuția)
Probleme cauzate de vecin galagios/petrecaret la curte roana99 roana99 Buna ziua. Problema mea este un vecin…mai exact, Petrecerile vecinului respectiv (cu invitati sau fara) incep la ore diferite ziua sau noaptea (dupa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii de deasupra. IonutG IonutG Vecinii mei de deasupra de un an jumate se poarta de parca sunt instabili psihic.Ma reclama la politie ca nu pot dormii noaptea de la muzica mea, cand eu ... (vezi toată discuția)