avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Saptamana trecuta,duminica 25 Octombrie, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Saptamana trecuta,duminica 25 Octombrie, impreuna ...

Buna ziua,
Saptamana trecuta,duminica 25 Octombrie, impreuna cu alti 2 colegi am fost sunata de catre Directorul societatii sa ne comunice ca trebuie sa ne izolam incepand cu data de 26 Octombrie si pana la iesirea testului. Testele au fost efectuate marti, 27.10.2020, iar miercuri au iesit- negative. Directorul ne-a anuntat de duminica seara ca dupa iesirea testului, ne vom prezenta la munca. Acum ne obliga sa ne luam concediu de odihna pentru 3 zile de izolare. Este normal ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:08, 3 Noiembrie 2020
Sa va oblige , nu este corect ... dar nefiind la munca , este o solutie pentru a fi pontati .
Ultima modificare: Marți, 3 Noiembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am și eu următoarea întrebare ținând cont de ... crangasug crangasug Bună ziua, Am și eu următoarea întrebare ținând cont de situația actuală din Romania: in momentul de față, daca te îmbolnăvești de COVID nu mai ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna CristianMihai2018 CristianMihai2018 Buna seara. Eu lucrez la o firma de parfumuri impreuna cu o alta colega iar programul de lucru este in felul urmator : Luni eu Marti ea Miercuri eu Joi ... (vezi toată discuția)
Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la dsp aparitia ... dan_cornea@yahoo.com dan_cornea@yahoo.com Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la DSP aparitia simptomelor de Covid 19 (fiind anuntat sa stea acasa ca vine ambulanta sa-l testeze) si ziua ... (vezi toată discuția)