avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua , am o nelamurire , se pot contesta amenzile ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua , am o nelamurire , se pot contesta amenzile pentru ...

Buna ziua , am o nelamurire , se pot contesta amenzile pentru nepurtarea mastii in spatii deschise ?? Am citit pe internet si unii zic , ca da altii ca nu , mi se pare o mare prostie nu pot sa ies in parc sa iau o gura de aer ca trebuie sa am masca la gura nu este indeajuns ca o tin 8 ore la munca. Vechea lege scrie cs doar in spatiile inchise este obligatorie acum si in cele deschise nu se poate "ataca" chestia asta cumva ?? Chiar asa nu este nici o lege nici un drept sa nu avem ??

Din cate am citit din acel articol nu speficica nimic si anume ca trebuie purtata masca in spatii deschise.. deci ??
Ultima modificare: Marți, 3 Noiembrie 2020
Flavius92, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 3 Noiembrie 2020
Aveti dreptul.de a contesta amenda.
Orice amenda contraventionala se poate contesta ...

Detalii
[ link extern ]
Asta o stiu... dar ma intrebam care ar fi sansele de castig

editat : citare raspuns anterior
Ultima modificare: Marți, 3 Noiembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nimeni nu va poate spune exact daca veti castiga sau pierde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as vrea sa stiu in ce masura se poate aplica legea ... F.R. F.R. Buna ziua! As vrea sa stiu in ce masura se poate aplica legea contraventionala mai favorabila in cazul unui proces de plangere contraventionala. Este vorba ... (vezi toată discuția)
Este legala amendarea persoanelor care nu poarta masca in spatiu ... eduard27 eduard27 este legala amendarea persoanelor care nu poarta masca in spatiu deschis? (vezi toată discuția)
Exceptii de la purtarea mastii in spatii inchise alina_25 alina_25 Daca am adeverinta medicala care dovedeste ca sufar de o afectiune medicala care nu imi permite folosirea mastii in spatii inchise pot intra in acele ... (vezi toată discuția)