Buna ziua, am un chirias (persoana juridica, spatiul inchiriat fiind folosit ca birou) care nu a mai platit chiria de 3 luni si mi-a dat un bilet la ordin fara acoperire (banca mi l-a resturnat azi). Doresc sa stiu daca am dreptul sa schimb butucul la yala ca sa nu mai intre in apartament pana nu plateste chiria.
Nu. Il puteti evacua din apartament doar prin instanta, unde veti solicia totodata rezilierea contractului de inchiriere , plata chiriei restante si plata penalitailor aferente,
Cheluielile de judecata ocazionate de proces le veti recupera prin plata cheltuielilor de judecata.
Inainte de a va adresa instantei de judecata, notificati-i printr-un avocat intrucat acesta stie ce anume sa invoce pentru a-i determina sa isi respecte obligatiile contractuale, evitand in acest fel procesul in instanta.
Urmați sfatul primit anterior chiar daca presupune ceva timp si ceva costuri.Daca nu aveti nervii tari nu va jucați de-a evacuarile ilegale ,pt a va sicana reprezentanții societății va vor face plângere penală.
Evacuare
michirto
as vrea sa stiu in cazul in care chiriasii nu au platit chiria de 5 luni si nu au contract decat cu un delegat al propietarului facut la o agentie imobiliara ... (vezi toată discuția)