avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din casa de marcat? Bună ziua, Aș dori să vă ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din casa de marcat? Bună ziua, Aș dori să vă relatez următoarea intamplare: ...

Bună ziua,
Aș dori să vă relatez următoarea intamplare: prietena mea lucrează ca lucrător comercial, iar de curând a fost dată afară. Motivul este că într-o zi ,după ce a scos raportul x, a luat 3 lei care erau în plus in casa de marcat. Patronul a văzut filmarea cu momentul în care ea băga banii in buzunar și a considerat că banii au fost furați, sau oricum i s-a părut ceva suspect.Așa că a trimis-o pur și simplu acasă, insinuînd că ar putea face plângere penală. Întrebarea este: poate fi acuzată de furt pentru 3 lei? Poate fi de ajuns proba video într-un proces?Și încă ceva: are dreptul de a cere să i se dea înregistrarea?
Cel mai recent răspuns: Andy080 , utilizator 11:34, 6 Noiembrie 2020
Bună ziua! Vreau să fac o mențiune: prietena mea spune că de fapt pe filmare apare momentul în care ea scoate cei 3 lei din casă și că ținându-i in mână, se îndreaptă spre vestiar. Nu e nimeni care să mă poată lămuri in acest caz? Care e termenul de depunere a unei plângeri penale împotriva ei? Adică se poate trezi și peste 2-3 ani cu o plângere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trimisă pur și simplu acasă, de la serviciu. bună ziua. prietena mea a fost trimisă acasă de la serviciu, ... Andy080 Andy080 Bună ziua. Prietena mea a fost trimisă acasă de la serviciu, pe motiv că ar fi furat din casa de marcat 3 lei. Problema e că nu a primit nicio hârtie, ... (vezi toată discuția)
Retragere plângere prealabilă și cheltuieli de judecată Sivispacem Sivispacem Sunt parte civilă într-o cauză. Inculpatul mi-a propus o sumă de bani pentru retragerea plângerii prealabile. 1. Este nevoie de vreo procedură specială ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de constatare intentie furt ContSters376451 ContSters376451 Buna, am fost ieri la Lidl,ca de obicei, fara amaratii aia de 50 de bani in portmoneu. Respectiv, nu am putut sa-mi iau un cos. In magazin fiind cu multe ... (vezi toată discuția)