avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Am un copil in varsta de 4 ani si jumatate ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Am un copil in varsta de 4 ani si jumatate care are ...

Buna ziua! Am un copil in varsta de 4 ani si jumatate care are certificat de handicap grav. Doamna administrator al blocului in care locuim l-a bagat si pe el la plata intretinerii. Nu ar trebui sa aiba gratuitate? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua! până la vârsta de 3 ani ai copilului am avut indemnizația ... Bajusz Geani Bajusz Geani Bună ziua! Până la vârsta de 3 ani ai copilului am avut indemnizația creștere copil cu handicap.. după ce a împlinit 3 ani copilul m-am întors la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! până la vârsta de 3 ani ai copilului am avut indemnizația ... Bajusz Geani Bajusz Geani Bună ziua! Până la vârsta de 3 ani ai copilului am avut indemnizația creștere copil cu handicap.. după ce a făcut copilul 3 ani m-am întors la ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de handicap pentru demență mihaela_2 mihaela_2 Bună ziua, Am situația următoare: - bunicul este diagnosticat cu demență mixtă si Parkinson, cu referate medicale de la comisie care atestă lucrul ... (vezi toată discuția)