avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună seara! Am avut un accident de mașină pe ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună seara! Am avut un accident de mașină pe 09.09.20, eu ...

Bună seara! Am avut un accident de mașină pe 09.09.20, eu fiind cel păgubit, am făcut amiabilă,dosar (Euroins)Si de atunci astept soluționarea. Am cerut după o lună să o repar in regie proprie, nici asa nu am primit nici un răspuns,am dat cateva telefoane la ei si dosarul este in analiza. Ce ma sfătuiți să fac? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: SIMO75 , utilizator 22:23, 12 Noiembrie 2020
Eu vă sfătuiesc să facreți o sesizare La ASF..
Bună seara,am făcut,răspunsul durează 30 de zile, între timp mi-au făcut o ofertă pt reparație in regie proprie,dar se mai gandesc alte 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ofertă regie proprie din partea asigurătorului, în loc de daună totală. ce am de făcut ca să fiu despăgubit în mod corect? Lucian Andries Lucian Andries Am urmatoarea speta: in urma unui accident ( opel meriva, an 2004 )din care eu am iesit pagubit, de o luna de zile incerc ca am o rezolutie finala pentru ... (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale accident rutier ma2001 ma2001 Buna ziua. In luna februarie 2018 am fost implicat intr-un accident rutier, in care o persoana a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens ... (vezi toată discuția)
Despagubire accident auto dragneaadrian dragneaadrian Buna seara, am nevoie de un raspuns sau in sfat in legatura cu un accident auto. Masina mea care era parcata, a fost avariata in urma unui accident dintre 2 ... (vezi toată discuția)