avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... buna ziua asi dori sa stiu de unde se platesc ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

buna ziua asi dori sa stiu de unde se platesc concediile medicale ...

buna ziua
asi dori sa stiu de unde se platesc concediile medicale cu cod indemnizatie 05 (51) si 07.va multumesc. mentionez ca institutia in speta e institutie bugetara.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:00, 5 Noiembrie 2020
Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In urma contactului direct cu o colega la locul de munca, diagnosticata ... lupsamihai2004 lupsamihai2004 In urma contactului direct cu o colega la locul de munca, diagnosticata pozitiv, am fost plasat de DSP in carantina la domiciliu pentru o perioada de 14 ... (vezi toată discuția)
Plata salariului cand sunt in concediu medical Gabriel Leu Gabriel Leu Buna ziua . Daca sunt in cm. avand un salariu net de 2000 lei , cat ar trebui sa primesc . Mentionez ca am fost operat pe 29-04-2016 si am fost externat pe ... (vezi toată discuția)
concediu medical vali cracana vali cracana Cu cat la suta se plateste certificatul medical cu codul 321 si 325 (vezi toată discuția)