avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua . Acum o saptamana am plecat de acasa in alt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua . Acum o saptamana am plecat de acasa in alt judet ...

Buna ziua .
Acum o saptamana am plecat de acasa in alt judet ,parasindu-mi iubitul.
El impreuna cu familia mea m-au dat disparuta la politie .Le-am dat mesaje spunand ca nu vreau sa fiu cautata si ca sunt in siguranta la putin dupa disparitie ,insa chiar si asa el a postat pe o retea de socializare spunand ca se teme pentru viata mea si ca nu stie unde sunt .
Eu mi-am dezactivat contul ,nu mai doresc ca iau legatura cu ei .
Am printscreen-uri cu anuntul si cu mesajele trimise .
Ei continua sa sustina ideea cum ca as fi fost rapita si sunt in pericol, refuza sa accepte .
Daca m-as duce aici la sectia de politie si as da declaratie ar putea oprii cautarea oficiala fara sa ii anunte ?
Sau ar trebui sa ma intorc in judetul din care am plecat?
Cel mai recent răspuns: ElllaTudor , utilizator 12:31, 5 Noiembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire domiciliu AlexAndrei12 AlexAndrei12 Buna ziua! Daca o persoana majora pleaca de acasa, fara sa le spuna parintilor, iar acestia o declara disparuta, cum va proceda politia? Daca persoana ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliul mariamarioara mariamarioara Buna ziua!Am si eu o intrebare.Am varsta de aproape 19 ani si am decis impreuna cu iubitul meu sa ne mutam impreuna in alt oras.Singura problema sunt parintii ... (vezi toată discuția)
Am plecat de acasă și sunt amenințată să mă întorc TheOtherDragon TheOtherDragon Sunt înfiată de niște părinți abuzivi și violenți. De 10 zile am plecat de acasă la o prietenă. Părinții mei adoptivi m-au amenințat că dacă nu ... (vezi toată discuția)