avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dosarul unei cunoștință, depus pentru ajutorul de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Dosarul unei cunoștință, depus pentru ajutorul de incalzire ...

Dosarul unei cunoștință, depus pentru ajutorul de incalzire este respins strict pentru ca în ultima perioada a schimbat furnizorul de gaze naturale (momentan este la Engie, și vrea sa se transfere la restart energy, dar exista continuitate și nu a fost întrerupere între contractul veche și nou. Altfel satisface toate cerințele referitoare la venitul familiei si a depus toate documentele. Se poate respinge dosarul pentru ajutor de încălzire, doar pe motivul ca solicitantul are contract cu furnizorul x sau y? Cum se poate ataca respingerea dosarului și la ce lege, hg, se poate face referire și ce articol?
Ultima modificare: Joi, 5 Noiembrie 2020
Ami1988, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme furnizor de ultima instanta element94 element94 Salutare. In data de 26 Noiembrie am primit o notificare de la Engie, cum ca Restart Energy a renuntat la noi ca si client ( gaz ). Daca nu dorim sa ramanem ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva refuzului primariei de a acorda ajutor de incalzire jondoe1 jondoe1 unde si cum se poate face contestatie impotriva primariei in cazul cand aceasta refuza a-si da acordul favorabil pe dosarul de ajutor de incalzire si i-ti da ... (vezi toată discuția)
Respingere dosar ajutor incalzire pensie 1069 lei.de ce nu pot obtine si eu ajutorul de incalzire pt gaze naturale, ... Vîrlan Camelia Vîrlan Camelia De ce nu pot obtine si eu ajutorul de incalzire pt gaze naturale, deoarece sunt pensionata medical avand o pensie de 1069 lei si am ramas singura urmare ... (vezi toată discuția)