avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara. Din iulie pana in octombrie am beneficiat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara. Din iulie pana in octombrie am beneficiat de indemnizație ...

Buna seara.
Din iulie pana in octombrie am beneficiat de indemnizație de șomaj. In noiembrie m-am angajat la o firma care m-a convins sa-mi fac contract pe perioada nedeterminată cu perioada de proba. Am început munca si am descoperit ca responsabilitățile nu corespundeau cu denumirea postului, deci nu asta era ce căutam. Așa ca intenționez sa notific încetarea CIM. Daca am lucrat doar o săptămâna mai exista vreo posibilitate sa continue plata indemnizației de șomaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:05, 5 Noiembrie 2020
Plata indemnizatiei de somaj a incetat, intrucat ati incheiat un c.i.m. pe durata nedeterminata. In acest caz, nu se mai poate relua plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluare somaj dorin_teodor dorin_teodor Buna ziua! Daca un somer, semneaza un contract de munca pe perioada nedeterminata si beneficiaza de cei 30% din indemnizatia de somaj, dupa doua luni sau trei ... (vezi toată discuția)
Informatie vmire vmire momentan sunt in somaj urmeaza sa incetez somajul si sa ma angajez.viitorul sef m-a atentiont ca o sa imi faca ctr pe perioada nedeterminata dar ca in caz ca e ... (vezi toată discuția)
Angajare din somaj pe perioada determinata boruzidoina boruzidoina Buna ziua , sunt in urmatoarea situatie,incepand cu data de 04.01.2013 sunt inregistrata ca somer ,nu am primit inca indemnizatia ,cred ca in februarie ... (vezi toată discuția)