avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara - Concediu medical în preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara - Concediu medical în preaviz

Bună seara. Mă puteți ajuta cu răspunsul la următoarea intrebare; dacă pe perioada preavizului un angajat se îmbolnăvește și are concediu medical,perioada de preaviz se prelungește cu nr.de zile de Concediun medical? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:59, 6 Noiembrie 2020
Da, perioada de preaviz se prelungește cu numarul de zile de concediu medical.
Multumesc. Inca o lamurire: acest lucru este valabil si daca preavizul este data de angajator in urma desfiintarii unui post?(art.65)
Si pentru situatia descrisa este valabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical valabil in perioada preavizului nicolina01 nicolina01 buna ziua, am un caz mai deosebit - va rog sa ma lamuriti daca este valabil concediul medical in perioada preavizului cu depasirea datei de terminare a ... (vezi toată discuția)
Desfintarea postului daniel__ daniel__ Buna ziua, Lucrez ca manager calitate in cadrul unei fabrici cu actionariat austriac. Azi am fost concediat ca urmare a desfintarii postului, cu o perioada ... (vezi toată discuția)
Preaviz - concediu medical - incetarea cim silone silone Buna! Am un salariat care in urma desfiintarii postrului trebuie sa stea 15 zile lucratoare in previz. Dupa cateva zile (in timpul previzului) isi ia concediu ... (vezi toată discuția)