avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua, daca in procesul de fond se stabileste 1/4 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua, daca in procesul de fond se stabileste 1/4 din venituri, ...

buna ziua,
daca in procesul de fond se stabileste 1/4 din venituri, pensie alimentara dintr-un venit declarat de parat si in apel se dovedeste prin adresa oficiala de la job ca venitul este mult mai mare decat cel declarat, cum se recalculeaza pensia alimentara?
in fond se noteaza un venit de 4432 lei si o pensie de intretinere de 1/4.
in apel se dovedeste ca a avut un venit net de 7000 lunar plus un bonus de 10000 lei, aproximativ 50000 lei in total.
in data de 02.11.20 se hotaraste o suma fixa de 1119 lei lunar care de fapt se dovedeste a fi 1/4 din venitul declarat de parat in fond , fara a se tine cont de adeverinta cu veniturile reale din apel.
Se poate cere indreptare erore materiala ? sau ce se poate face sa se calculeze real pensia de intretinere ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Fmrs Fmrs Buna ziua am și eu chemare la divorț si o să plătesc pensiei alimentara fetiței mele . Întrebarea mea este : cum se calculează ?exact 1/4 din salariul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara tata strain camelianna camelianna copil in afara casatoriei,recunoscut,ce pensie alimentara poate sa primeasca de la tata,in cazul in care acesta este cetatean strain si este student,adica nu ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara eugenia36 eugenia36 Buna ziua, Am o intrebare legata de pensia alimentara.Sotul meu plateste o pensie alimentara in valoare de 150 lei la un salariu de 550 lei.De doua saptamini ... (vezi toată discuția)