avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am nevoie de un avocat ce cunoaște foarte bine legile ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am nevoie de un avocat ce cunoaște foarte bine legile privind ...

Am nevoie de un avocat ce cunoaște foarte bine legile privind adopția și copii din plasament
Cel mai recent răspuns: Mariana alazaroaie , utilizator 11:38, 6 Noiembrie 2020
Este bine sa stiti ca aceste proceduri au durata îndelungată si presupun costuri destul de ridicate.
Nu se rezolva in 1 luna.
Ultima modificare: Vineri, 6 Noiembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Doresc sa vorbesc telefonic legat de o
problema personală

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Este bine sa stiti ca aceste proceduri au durata îndelungată si presupun costuri destul de ridicate.
Nu se rezolva in 1 luna.

Ultima modificare: Vineri, 6 Noiembrie 2020
Mariana alazaroaie, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adoptie copil Goddess_Nemesis Goddess_Nemesis Buna ziua. Lucrez intr un spital de stat din Romania unde exista copii abandonati, de care nu se mai interesează nimeni si ai caror părinți sunt de negasit. ... (vezi toată discuția)
Cautare parinti biologici dupa dupa ce a fost efectuata adoptia proex proex Persoana de sex feminin este nascuta in Dambovita ,conform CNP. A fost adoptata la varsta de 5 ani de la un centru de plasament copii din Buzau. Tot atunci ... (vezi toată discuția)
Adoptie vasilescu silvia vasilescu silvia Buna ziua.Eu imi doresc sa adopt un copil.Am incercat prin protectia copilului timp de 2 ani si datorita faptului ca eu imi doresc cu virsta cuprinsa intre ... (vezi toată discuția)