avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Ce se poate face daca o institutie publica ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Ce se poate face daca o institutie publica trimite ...

Buna ziua.
Ce se poate face daca o institutie publica trimite o adresa de intimidare catre un presedinte de asociatie de proprietari , fara a avea dovezi incriminatoare. La ce legislatie as putea face referire?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:57, 6 Noiembrie 2020
Ce prejudiciu a produs ? A calomniat/defaimat presedintele in public ? Nu.
pentru analiza si eventual raspuns la obiect detalizati situatia
Legal,daca partea apreciaza ca aspectele /faptele constate in sarcina presedintelui de asociatie nu exista-are dreptul legal sa conteste in instanta de judecata ,inclusiv sa solicite anularea documentului si daune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jigniri/defaimare/agresiune verbala pe internet Stefan_AB Stefan_AB Buna ziua, In situatia in care, pe Internet, se intampla sa fiu agresat verbal, dafaimat si jignit, care este cadrul legal si cum se poate actiona pentru ca ... (vezi toată discuția)
Calomnie in scris leorot leorot Un unchi a depus la o primarie o \" cerere \" in care spune ca eu i-am adus mamei lui, respectiv bunica mea, grave prejudicii materiale si sustine ca din ... (vezi toată discuția)
Lipsa dovezi ContSters173568 ContSters173568 Buna ziua, As avea neclarificata urmatoarea \"speta\". Incerc sa va dau un exemplu. 3 perosane implicate: X, Y, Z X, Y detinatori al aceluiasi ... (vezi toată discuția)