avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... conventii ssm
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

conventii ssm

care sunt art. din HG 1425/2006 referitoare la conventiile ssm ?
multumesc !
Cel mai recent răspuns: inspectorSSM , utilizator 18:17, 6 Noiembrie 2020
Conventiile de care amintiti sunt anexe la contractele de prestari servicii incheiate intre firme.
Sunt aplicabile prevederile HG nr. 300/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare privind Cerintele minime de securitate si sanatate pentru santiere temporare si mobile.
ART. 136
(1) Accidentul de munca produs in timpul prestarii unor servicii pe baza de contract, comanda sau alte forme legale incheiate in intreprinderea şi/sau unitatea unui angajator, alta decât cea la care este incadrata victima, se inregistreaza potrivit clauzelor prevazute in acest sens in documentele incheiate.
(2) In situaţia in care documentul incheiat nu prevede clauze in acest sens, clauzele nu sunt suficient de acoperitoare pentru toate situaţiile sau clauzele sunt contrare prevederilor prezentelor norme metodologice, accidentul de munca se inregistreaza de catre angajatorul care, in urma cercetarii, a fost gasit raspunzator de producerea accidentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventia ssm sieu sieu Buna ziua, Am o firma de constructii. Efectuam frecvent prestari servicii pentru diversi antreprenori in baza unui contract cadru & conventie. Intrucat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! as dori sa-mi spuneti daca termenul ,,conventie ssm"'il ... floriontehnic floriontehnic buna ziua ! as dori sa-mi spuneti daca termenul ,,conventie ssm\"\'il gasim in legislatie si daca la incheierea unui contract de executie lucrari sau prestari ... (vezi toată discuția)
Ssm elisabetty elisabetty Buna ziua La societatea noastra se face mansardare cu lucratori de la alta firma . Ce trebuie sa fac eu ca inspector ssm ( trebuie eu sa-i instruiesc sau ... (vezi toată discuția)