avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... In anul 2002 in calitate de presedinte asociatie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

In anul 2002 in calitate de presedinte asociatie proprietari ...

In anul 2002 in calitate de presedinte asociatie proprietari infiintata in urma acordului cu prorietarii de pe scara(20 apartamente are asociatia) am intocmit actele necesare de infiintare asociatie prin notar public(acord asociere,statut ,procese verbale cu locatarii din asociatie ,semnaturii,etc) .Am dorit sa deschid cont bancar pentru fondul de reparatii si alte cheltuieli pe asociatie,exista proces verbal cu acceptul locatarilor din asociatie in urma adunarii generale si banca a cerut incheiere judecatoreasca pentru infiintare asociatie si as dori sa-mi ziceti ce acte sunt necesare la judecatorie pentru obtinerea acestui act. Multumesc astept sa ma indrumati ce pasi trebuiesc facuti Craciun C.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:11, 6 Noiembrie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In 2002 era in vigoare legea nr 114/1996LEGE nr. 114 din 11 octombrie 1996 privind locuintele
Faceti vorbire de anul 2002 suntem in 2020 cand exista legislatie diferita fata de ce era in vigoare in 2002
Documentatia necesara pentru infiintare asociatie de proprietari gasti in cuprinsul L nr 196/2018

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, multumesc utilizatorului ynocentta pentru raspuns. ... hamamet hamamet Buna ziua, Multumesc utilizatorului ynocentta pentru raspuns. Va rog sa ma ajutati sa inteleg urmatoarele: Se cheama ca a functionat ilegal o Asociatie de ... (vezi toată discuția)
Poate funcționa / încasa / acționa în instanță proprietarii restanțieri o asociație care nu este înregistrată la judecătorie, ci are doar cif de la anaf? Razvan Dinca Razvan Dinca Daca o asociatie care are doar CIF inregistrat la ANAF in 1994 dar nu este inregistrata la judecatorie poate functiona, incasa cote de intretinere si a da in ... (vezi toată discuția)
Probleme asociatie de proprietari - hotarare judecatoreasca nicuspring nicuspring Buna seara, Suntem intr-o situatie in care va cerem sprijin in rezolvarea ei. Despre ce este vorba? Asociatia noastra de proprietari a fost infiintata in ... (vezi toată discuția)