avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Pentru contracte individuale multiple de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Pentru contracte individuale multiple de munca cum ...

Buna ziua,

Pentru contracte individuale multiple de munca cum se acorda practic concediile de odihna? Perioada de concediu a uneia dintre contracte poate fi suprapusa cu perioada de lucru a celuilalt contract?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:15, 6 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ii convine salariatului , atunci perioada de concediu a uneia dintre contracte poate fi suprapusa cu perioada de lucru a celuilalt contract

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie, perioada de preaviz echivalata cu concediul de odihna Cygnet_mab Cygnet_mab Buna ziua, Am cerut desfacerea contractului de munca prin demisie cu respectarea preavizului de 15 zile. Am mentionat ca doresc ca perioada preavizului sa ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna initiativa angajator AnaMariaAndreea56 AnaMariaAndreea56 Buna ziua, Din lipsa de lucru, angajatorul ne trimite acasa cam o zi pe saptamana. Pentru acele zile trebuie sa semnam cereri de zile de concediu de odihna. ... (vezi toată discuția)
Concediu aferent anului care s-a incheiat korinakova korinakova Buna ziua, In cazul in care in anul 2009 nu mi-am efectuat toate zilele de concediu, am dreptul sa le iau in 2010 sau angajatorul poate refuza acest ... (vezi toată discuția)