avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordare indemnizatie creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordare indemnizatie creștere copil

Dacă pe data 15 oct am revenit la servici din concediu de creștere copil, pe perioada 01-14 oct am dreptul de a mi se vira indemnizația de creștere copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:56, 7 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, pentru perioada respectiva veti primi indemnizatia CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand trebuie sa ma intorc la munca dupa concediul de maternitate? ralucagaina78 ralucagaina78 Buna ziua! As avea si eu o intrebare.In data de 14 iunie 2015 fiul meu implineste 2 ani.As vrea sa stiu cand trebuie sa ma intorc la locul de munca dupa ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cris25t cris25t Buna ziua! Sunt angajata unei institutii din 1 oct 2007 pe perioada determinata pana in 2009,apoi am semnat un alt act aditional de pe 1 oct 2009 pana 1 oct ... (vezi toată discuția)
Intoarcere munca dupa concediu crestere copil Luca35 Luca35 Buna ziua. Daca fetita mea implineste 2 ani in 15 iunie a.c, cand ma intorc la munca? In 14, 15 sau 16 mai? Multumesc (vezi toată discuția)