Buna seara este posibil ca si tatal nebiologic sa fie sters de pe certificta mentionez ca doar la recunoscut nu am fost casatoriti.Se poate ca prin judecata sa nu fie necesar testul de paternitate?
nu poate fi sters ca e tatal copilul , nu reusiti nici cu judecata daca e tatal lui.
Daca nu e, contestati in instanta recunoasterea ca nu corespunde adevarului si obligatoriu se ajunge la test adn.
nu poate fi sters ca e tatal copilul , nu reusiti nici cu judecata daca e tatal lui.
Daca nu e, contestati in instanta recunoasterea ca nu corespunde adevarului si obligatoriu se ajunge la test adn.
Am avut un proces de tagada a paternitatii la sectorul 5 in care nu a fost nevoie de testul ADN.
Depinde cum este formulata cererea de avocat, ce alte probe se pot administra, daca partile se află intr-o situatie speciala etc.
Contactati un avocat si stabiliți strategia de aparare in functie de situatia dvs.
Paternitate
Ildikoavram
Buna ziua ,
As avea o rugăminte să mă îndrumați care este cea mai scurta varianta (in timp ) și cu mai puține complicații pentru problemuță mea . ... (vezi toată discuția)