avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua, cum pot dovedi ca soțul meu (cetățean ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua, cum pot dovedi ca soțul meu (cetățean străin) ...

Buna ziua, cum pot dovedi ca soțul meu (cetățean străin) nu deține de fapt nici o companie pe numele lui și nici nu a avut vreodată! Am descoperit pe forumjust.ro ca soțul meu are proces intentat de ANAF in cadrul tribunalului sector 2 București sub motivul de insolventa, obiectul cauzei fiind atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvenţă (art. 169 Legea 85/2014). Și mai ales ca acasă nu ne-a sosit nici o Înștiințare legată de acest proces. Din ce am căutat pe internet apare o firma care îl are pe soț administrator din 2013, cu 3 angajați și câștig de aprox 180$, evident, probabil este o firma fantoma, dar știu sigur ca soțul nu are nici o firma pe numele lui. Așadar, va rog cu un ajutor unde și cui sa ma adresez și ce acte mi-ar trebui sa infirm aceste acuzații? Sau măcar un număr la care pot suna sa programez o audiență la ANAF sa vad care este situația! Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Petra2018 , utilizator 21:32, 10 Noiembrie 2020
Consultati un avocat la cazul in speta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti obtine copii ale tuturor documentelor depuse la registrul comertului. Daca le solicita sotul dumneavoastra, atunci vor contine si datele personale.

Dupa ce aveti dosarul va asteptam sa scrieti si gasim atunci solutia potrivita.

Sper sa va fie de folos informatiile.
Sunt destul de dese cazurile astea, se numesc metoda boschetarul. Vedeti ca gasiti pe internet cazuri in care instanta a anulat raspunderea pentru ca asociatul nu stia dar trebuie sa va miscati repede.
Multumesc de idee, ar urma in Ianuarie sa avem primul proces, ma voi documenta cu privire la aceasta metoda. Multumesc mult. Sanatate și spor in toate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa si raspunderea administratorului cl1981 cl1981 Buna ziua. Sunt adminitratorul unui srl cu datorii la ANAF de aprox 65.000, cu imobil pe numele meu si al sotului dar si auto pe numele sotului. Sotul este ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a administratorului mobilabpd mobilabpd in perioada 2008-2009 o S.C. a acumulat niste datorii. In 2010 a inceput executarea silita a fostului administrator in timpul caruia s-au acumulat ... (vezi toată discuția)
De curand tatalui meu i s-a deschis un proces pentru antrenarea ... marinadamian90 marinadamian90 De curand tatalui meu i s-a deschis un proces pentru antrenarea raspunderii. A fost administrator iar firma respectiva se lupta de cativa ani sa intre in ... (vezi toată discuția)