avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Card bancar pe PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Card bancar pe PFA

Buna seara. Am un PFA si am card bancar pe PFA si ocazional incasez sume de bani in contul bancar, Va intreb daca pot face de pe acest card plati la cumparaturi de exemplu si daca trebuie sa le trec undeva? Eu am trecut in jurnalul de incasari si plati suma incasata. Platile la cumparaturi, supermarketuri nu am trecut nimic. Este ok? Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Noiembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: nae2012 , utilizator 20:19, 7 Noiembrie 2020
Cu acest card legat de contul bancar al pfa faceti doar plati legate de activitatea pentru care e autorizat pfa-ul si treceti in registrul jurnal de incasari si plati conform extrasului de cont.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Noiembrie 2020
george-neagu, moderator
Domnul George, pai activitatea mea e de avocat, si mi-am facut cumparaturi de la supermarket-uri. ce sa trec in jurnal? Stima!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri pfa-magazin online ghita3001 ghita3001 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri legate de PFA-ul pe care il detin: 1.Am inteles ca pentru un magazin online ca PFA impozitata in sistem real am nevoie ... (vezi toată discuția)
Folosire cont banca pfa-traducator sonia1978 sonia1978 Buna ziua, Sunt PFA traducator si as dori sa-mi deschid un cont bancar pentru a da posibilitatea clientilor persoane juridice sa achite facturile direct in ... (vezi toată discuția)
Declaratii si registre obligatorii la intreprinderile individuale laura2008_angel laura2008_angel Buna ziua! Am infiintat o intreprindere individuala in feb 2013 si am inceput sa incasez in martieavand urmatoarele coduri caen ... (vezi toată discuția)