avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Va rog frumos am fost văzut pe camere conducând cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Va rog frumos am fost văzut pe camere conducând cu permisul ...

Va rog frumos am fost văzut pe camere conducând cu permisul suspendat poliția sa sesizat și mi-au făcut dosar penal.perioada mea practic de suspendare a trecut eu urmând sa ma duc sa îmi ridic permisul acum dosarul meu a ajuns pe instanța am șanse sa îmi recuperez permisul de conducere dacă am dosar cu conducere cu permisul suspendat?
Cel mai recent răspuns: Patraulea11 , utilizator 00:20, 9 Noiembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
In cazul unei solutii de achitare, renuntare la aplicarea pedepsei sau amanarea aplicarii pedepsei.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

In cazul unei solutii de achitare, renuntare la aplicarea pedepsei sau amanarea aplicarii pedepsei.

Domnule avocat ce șanse de amânare sau renunțarea pedepsei mai am dacă sunt recidivist Find liberat condiționat in 2017 dacă stam sa ne gândim logic m-ar condamna de doua ori sa îmi mai anuleze și permisul

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Plus ca nu am primit nicio dovada singura dovada pe care o am este cea care mi-a fost data când misa suspendat permisul pentru viteza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu permisul suspendat Marianph28 Marianph28 Am o întrebare am fost oprit de un echipaj de politie și aveam permisul suspendat pentru cumululul a 16 puncte de penalizare (1 lună) aveam dovada ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat pentru consum de bauturi alcoolice ciprian000 ciprian000 in august 2018 la un control de rutina am fost surprins conducand autovehiculul dupa ce am consumat niste bere. in aerul expirat a iesit 0.59 iar la sange ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere atv neinregistrat BargauIonut BargauIonut As avea nevoie de niste pareri sfaturi pentru ca nu stiu pur si simplu ce sa mai fac. Anul trecut pe 24 noiembrie 2016 am fost oprit intro comuna din judetul ... (vezi toată discuția)