avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce pot face daca vecinul de deasupra refuză ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce pot face daca vecinul de deasupra refuză sistematic să-si ...

Ce pot face daca vecinul de deasupra refuză sistematic să-si repare instalația sanitară de scurgere defectă a băiii sale care afectează zugrăveala si instalația electrică a baii mele?
Vă mulțumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:58, 8 Noiembrie 2020
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă refuză și nu reușiți pe cale amiabilă, nu vă rămâne decât calea instanței.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Initial,este necesar sa cunoasteti cu certitudine statutul instalatiei care genereaza neajunsul si prejudiciile
Poate fi vorba despre defectiune la instalatia parte comuna si raspunde asociatia de proprietari sau instalatia parte individuala si raspunde proprietarul
Dupa ce aveti cunostiinta despre statutul instalatiei care genereaza inundatia,aveti dreptul sa desfasurati demersuri impotriva partii responsabile =notificare oficiala cu obligatia asigurarii starii tehnice a instalatiei -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartamentul meu este la parter..baia mea este sub baia vecinului ... olimpiav22 olimpiav22 Apartamentul meu este la parter..Baia mea este sub baia vecinului de la etajul 1. Acesta are defectiuni la instalația sanitara din baie și infiltratiile de ... (vezi toată discuția)
Inundatie locuinta! lucyfer lucyfer Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: Vecinii care locuiesc deasupra mea au inchiriat locuinta si au plecat din tara. In aceasta ... (vezi toată discuția)
Inundatie- ce poate face asociatia de proprietari? Lavinia L Lavinia L Buna ziua! Sunt in situatia in care unul din vecinii de sus ma inunda in baie de mai mult de 3 luni. Deja si faianta incepe sa cada, sa nu vorbim despre ... (vezi toată discuția)