avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, mi\'a fost suspendat permisul pe o perioada ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, mi'a fost suspendat permisul pe o perioada totala ...

Buna ziua, mi'a fost suspendat permisul pe o perioada totala de 150 zile pentru ca am depus contestatie la un proces verbal pentru viteza, am pierdut, mi'a venit hotararea acasa printr'un politist, am asteptat sa treaca perioada de suspendare si am condus fara sa merg cu decizia la serviciul rutier iar acum m'am ales cu dosar penal ca imi apare permisul suspendat. Ma gandesc ca ar trebui sa se rezolve problema intr'un fel sau altul, astept raspuns, va multumesc
Aceasta suspendare s'a intamplat in 2019
Ultima modificare: Duminică, 8 Noiembrie 2020
abamu, utilizator
Cel mai recent răspuns: abamu , utilizator 13:50, 8 Noiembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Eu inteleg, dar mie practic nu mi'e suspendat, doar neactualizat in baza lor de date, e o diferenta, am fost oprit intre timp si cu aceeasi problema m'au lasat in continuare sa circul, am primit amenda si puncte

Av. Liviu Voinea a scris:

Angajeaza un avocat.
In cazul unei condamnari permisul va fi anulat.

Art. 335 Cod penal
(2) Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata reparare telefon gasit ValiF ValiF Bună ziua / bună seara! De aproximativ o lună şi jumătate mă lovesc de o situaţie tare ciudată în ceea ce priveşte un telefon ce l’am găsit ... (vezi toată discuția)
Am scos masina fara permis si am fost prins de politie... ce se poate intampla? evilyuyu evilyuyu Era cam 12 noaptea cand am fost sunat de un prieten ca nu mai are cum sa ajunga acasa din Bucuresti (noi stand in jud ILfov) si m'a intrebat daca il pot ruga ... (vezi toată discuția)
Proprire conturi pentru venituri necuvenite din indemnizatie crestere copil sor3lla sor3lla buna seara...poate ma puteti ajuta cu un raspuns.....acum 2 sapt am primit o scrisoare de la anaf cu insintare de proprire pe conturi si salar pentru sume de ... (vezi toată discuția)