avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, as vrea sa plec cu masina din tara in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, as vrea sa plec cu masina din tara in Italia, si acolo ...

Buna ziua, as vrea sa plec cu masina din tara in Italia, si acolo legea nu mai permite ca autoturismul sa fie inmatriculat in alta tara daca proprietarul are domiciliul inregistrat acolo. Singura varianta este sa fie autoturismul pe firma, si sa existe un contract de comodat intre firma si pf. Daca firma este a mea, se poate face un contract de comodat intre firma si mine? Am cautat formularul pe internet si este doar intre pf si firma. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:26, 8 Noiembrie 2020
se poate face un contract de comodat intre firma si mine?

nu, dar poate fi un contract de inchiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism/contract comodat bobby27 bobby27 Buna ziua, as avea nevoie urgent de cateva sfaturi avizate pentru care multumesc anticipat. Situatia se prezinta astfel - am un autoturism inmatriculat RO pe ... (vezi toată discuția)
Locuinta de serviciu mlan mlan ma poate ajuta cineva cu informatii despre posibilitatea decontarii cheltuielilor pe o locuinta de catre o SC, unui angajat ? care sunt variantele care legea ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri pfa: diferite contracte d3rb3d3u d3rb3d3u Am niste nelamuriri legate de PFA. De exemplu, mi-am cumparat apartament si platesc o rata lunara la el. Activitatea PFA-ului se desfasoara in acest ... (vezi toată discuția)