avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... PROBLEME CU BANCILE , exista vreo institutie a ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

PROBLEME CU BANCILE , exista vreo institutie a statului , oficiu national, care sa ...

exista vreo institutie a statului , oficiu national, care sa te ajute in rezolvarea unui litigiu cu bancile referitor la plata unui credit?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 19:02, 8 Noiembrie 2020
nu.pentru asta exista avocati.doar contractul cu banca e privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie sa procedez ca sa recuperez prima de stat ce mi se cuvenea conform contractului cu banca pentru locuinte Dragnea Ioan Dragnea Ioan Buna ziua domnilor Ma numesc DRAGNEA IOAN, cu domiciliul in Bucuresti, sectorul 2, str.Glimka nr.7, sc.C, apart. 23, ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca vs banca GabiPopa GabiPopa Am divortat de sotia mea in unma cu mai mullt de un an. Ne-am inteles in toate privintele, am facut o intelegere la notar si asa am pus capat proceseler de ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez ca sa recuperez prima de stat ce mi se cuvenea conform contractului cu banca pentru locuinte Dragnea Ioan Dragnea Ioan Buna ziua domnilor Ma numesc DRAGNEA IOAN, cu domiciliul in Bucuresti, sectorul 2, str.Glimka nr.7, sc.C, apart. 23, tel 0743507711 Ma adresez Dstra cu ... (vezi toată discuția)