Am divortat de sotia mea in unma cu mai mullt de un an. Ne-am inteles in toate privintele, am facut o intelegere la notar si asa am pus capat proceseler de divort si partaj. Apartamentul dobandit prin credit ipotecar ia revenit ei si s-a obligat sa preia intreaga datorie. Problema mea e ca nu a schimbat actele la banca eu nemaiputand contracta nici un fel de credit. Fosta sotie nici nu vrea sa auda de schimbat documentele. Ce as putea sa fac in privinta asta. Multumesc anticipat pt eventualele raspunsuri.
fata de banca, tranzactia dvs este inopozabila din moment ce nu este parte. fata de banca, figurati in continuare ca si debitor/imprumutat. discutati cu banca si poate gasiti o rezolvare.
din pacate banca nu are nimic de spus. singura solutie care o da e sa o conving pe fosta sotie sa faca o refinantare. e de necrezut. casa ei si ratele mele. romania si legile ei
Nu exista nici o institutie a statului care poate sa o oblige sa respecte hotararea judecatoreasca in care ea se obliga sa preia in totalitate creditul ipotecar aferent apartamentului?
Imprumut ipotecar
leos
Buna ziua,
In anul 2007 am contractat un imprumut ipotecar in care eu sunt imprumutatul iar sotia codebitoare. In anul 2011 a intervenit divortul in urma ... (vezi toată discuția)
Coimprumutant
mareboys
am facut un imprumut de la banca in care sotia este coimprumutant. as dori sa stiu daca in urma unui eventual divort pot optine o hotararejudecatoreasca prin ... (vezi toată discuția)