avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am 58 de ani, sunt din orasul Ploiesti, am 42 ani ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am 58 de ani, sunt din orasul Ploiesti, am 42 ani vechime si ...

Am 58 de ani, sunt din orasul Ploiesti, am 42 ani vechime si as vrea sa stiu daca pot sa ies la pensie in urma legii ce prevede iesirea la pensie cu 2 ani mai devreme a locuitorilor din zonele poluate. Doresc sa stiu daca sunt penalizat si pierd dreptul de munca in Spania unde locuiesc si muncesc. Cei 42 de ani vechime sunt lucrati 23 in Romania si 19 in Spania, Va multumesc si astept raspuns
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:10, 9 Noiembrie 2020
Daca veti lucra in continuare, pensie anticipata (fara penalizare) la 60 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Când pot să ies la pensie de vârstă? draft noua lege a pensiilor prevede : conditie pensionare limita ... aurica.slatineanu aurica.slatineanu draft noua lege a pensiilor prevede : Conditie pensionare limita de vârsta cu 5 ani mai devreme Persoanele care au realizat 5 ani vechime peste 35 de ani ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, persoanele care au locuit cel puţin 30 de ani în ... Daiana04 Daiana04 Buna ziua, Persoanele care au locuit cel puţin 30 de ani în zonele afectate de poluarea remanentă beneficiază de reducerea vârstei standard de pensionare ... (vezi toată discuția)
Ies la pensie cu gr 1 la 58 ani si 6 luni la aceasta se pot scade ... Crysty68 Crysty68 Ies la pensie cu gr 1 la 58 ani si 6 luni la aceasta se pot scade 2 ani dacă se aproba legea cu zonele poluate sunt din ploiesti (vezi toată discuția)