avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ICC - daca nu ai beneficiat de concediu platit ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ICC - daca nu ai beneficiat de concediu platit postnatal

ICC pentru PFA - daca nu ai beneficiat de concediu platit postnatal
Incepand cu ce data se acorda ICC pentru un PFA care nu a beneficiat de concediu postnatal platit ?
Ex: nasterea a fost pe 28.05.2020, PFA-ul suspendat de pe 20.05, fara drept de concediu postnatal platit (nu s-a stiut despre plata cotizatiei ptr concedii). Cu ce data ar trebui luata indemnizatia de crestere a copilului?
Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 8 Noiembrie 2020
ela.gheorghe, utilizator
Cel mai recent răspuns: ela.gheorghe , utilizator 12:25, 9 Noiembrie 2020
Incepand cu:
- data nasterii copilului daca actele s-au depus in termen de cel mult 60 de zile lucratoare de la acesta data.

- de la data depunerii cererii, pentru cazul în care cererea a fost depusă peste acest termen.
Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii acordare concediu maternitate (pre/post natal) gabrjela gabrjela Buna ziua, Tocmai mi s-a comunicat de la locul de munca ca nu pot beneficia de concediul pre si post natal, intrucat nu am stagiul de cotizare de minim 6 ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil delfinut delfinut buna ziua, imi cer scuze daca s-a mai raspuns la aceasta problema insa as vrea un raspuns cat mai actual. Astfel: - partenera mea va naste la inceputul lunii ... (vezi toată discuția)
Indemnizație crestere copil lisa-monica lisa-monica Buna seara. Lucrez pe 4 ore dar sunt si studenta. Pot renunța la servici pt a primi indemnizatia crestere copil (ca urmare a faptului ca sunt studenta) de la ... (vezi toată discuția)