avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua!anexa 2 pt indemnizatia de crestere copil ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua!anexa 2 pt indemnizatia de crestere copil cum trebuie ...

Buna ziua!anexa 2 pt indemnizatia de crestere copil cum trebuie completata daca am fost si in somaj si de catre cine??multumrsc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:32, 10 Noiembrie 2020
Daca ati fost in somaj, veti lua de la AJOFM adeverinta cu perioada si indemnizatia de somaj primita.
Am fost doar 3 luni in somaj...iar cealalta perioada va trebui completata de la fostul loc de munca?multumesc
Intr-adevar , cealalta perioada va trebui completata de la fostul loc de munca....in acest caz, veti avea doua adeverinte : una de la AJOFM si una de la angajator.
Si daca angajatorul refuza sa imi dea acea adeverinta?cum asi putea rezolva?sa scot vre.un revisal sau.un stagiu de cotizare?
Daca refuza sesizati ITM-ul .

Nu cred ca va sunt acceptate aceste documente de catre AJPIS... mergeti la AJPIS si ridicati aceasta problema, vedeti ce va spun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare indemnizatie somaj dupa revenire din concediu crestere copil ancabuzatu ancabuzatu Buna ziua, Am ramas in 28 decembrie 2012 fara loc de munca in urma unei concedieri colective dupa ce la revenirea din concediu crestere copil de 1 an am mai ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu pentru cresterea copilului, probleme cu adeverintele nectarya nectarya Buna ziua, Am iesit din perioada pentru cresterea copilului iar societatea la care trebuia sa ma intorc in cadrul muncii mi-a incetat activitatea cu art 65 ... (vezi toată discuția)
Somaj covaci112233 covaci112233 Buna dimineata.De la firma unde lucrez m-au dat in somaj,unde am 14 luni cotizate,deci ma incadrez la somaj.Acum intampin urmatoarea problema,mi-am pierdut ... (vezi toată discuția)