avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Acum doua saptamani am fost prinsa in mall, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Acum doua saptamani am fost prinsa in mall, mai exact ...

Buna ziua! Acum doua saptamani am fost prinsa in mall, mai exact magazinul SinSay, furand o geanta in valoare de 30 lei. Fata de la casa m-a amenintat ca nu mai intru in magazin si mi-a facut o poza(aveam masca pe fata si ma uitam intr-o parte). Nu am dat importanta pozei, nu mi-a luat nici o alta data, de ex nume. Daca mai intru in magazin se poate intampla cv? Tin sa mentionez ca voi incerca sa fiu diferita de ziua aceea, daca ma recunosc fetele de la casa sau paznicul imi pot face ceva? O sa ma duc cu mama mea si imi este frica.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:13, 10 Noiembrie 2020
Nu mai mergeti acolo ca sa evitați incidente nedorite.
Putea sa cheme si politia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paznic de magazin - acuzatie de furt fara dovada, raspundere florin2007 florin2007 Paznic de magazin ne acuza de furt fara proba,Casiera continua incasarile nerezolvand conflictul, La data de 27/03/2013 Sotia a mers la magazinul lidil din ... (vezi toată discuția)
Refuz acces in real fara infolierea gentii Av. NICULESCU-GORPIN Av. NICULESCU-GORPIN Am vrut sa intru in aceasta dupa-amiaza in Real 2 din Constanta sa imi fac niste mici cumparaturi. Veneam de la plaja, sunt intr-un mic \"concediu de ... (vezi toată discuția)