avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua contestatie se pote depune și online la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua contestatie se pote depune și online la judecătorie??? ...

Buna ziua contestatie se pote depune și online la judecătorie???
Cel mai recent răspuns: Zoltan1 , utilizator 19:32, 9 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate si prin email, dar va trebui totuși să semnați în original cerea de chemare in judecată, cel târziu la primul termen de judecată.

Partea adversă poate invoca lipsa semnăturii, și astfel judecătorul poate anula acțiunea ca nesemnată.
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2020
Dapix, utilizator
Intreb petru că este trimisa de avocatul meu și e semnat

Dapix a scris:

Se poate si prin email, dar va trebui totuși să semnați în original cerea de chemare in judecată, cel târziu la primul termen de judecată.

Partea adversă poate invoca lipsa semnăturii, și astfel judecătorul poate anula acțiunea ca nesemnată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere apel ALBERTO58 ALBERTO58 Buna ziua! pentru a formula cererea de apel si suspendarea executarii pana la definitivarea solutionarii (in cazul unei pensii de intretinere),pot depune ... (vezi toată discuția)
Plângere contravenþionalã anulatã pentru lipsa semnãturii dece84 dece84 Buna seara. Am depus la judecatorie o plangere contraventionala pentru o amenda de la ANAF, insa cererea a fost anulata din lipsa semnaturii. Da...stiu ce o ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare în judecata email GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Pot chema pe cineva în judecată formuland cererea prin email ul judecătoriei? Nu am semnătura electronica si nici aparat specific ,deci nu ma ... (vezi toată discuția)