avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, In Legea 81/2018 se prevede \"În cazul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, In Legea 81/2018 se prevede "În cazul activității ...

Buna ziua,
In Legea 81/2018 se prevede "În cazul activității de telemuncă, contractul individual de muncă conține (...) următoarele: (...) e) modalitatea de evidențiere a orelor de muncă prestate de telesalariat".
In cazul unui SRL s-au intocmit acte aditionale la CIM privind desfasurarea activitatii in regim de telemunca iar cu privire la evidentierea orelor de munca a fost stabilita urmatoarea clauza: ,,Evidentierea orelor de munca prestate de telesalariat, va fi realizata electronic avand ca baza ora de logare/delogare in/din sistemul electronic si baza de date a angajatorului''.
Este suficienta aceasta clauza in AA pentru realizarea pontajului ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 9 Noiembrie 2020
In opinia mea, este suficienta acea clauza pentru realizarea pontajului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de telemunca AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, La expirarea unor Acte adiționale cu clauza de telemunca, valabile de la ... pana la ..., pentru prelungirea clauzei, este corect daca se vor ... (vezi toată discuția)
Act aditional telemunca la cim andad andad In situatia actuala, daca o firma de software opteaza pentru ca fiecare angajat sa lucreze de acasa, este necesar sa se incheie un act aditional de telemunca ... (vezi toată discuția)
Munca la domiciliu - telemunca Andreea944 Andreea944 Buna ziua, Legat de noua lege 81 din 30 martie, am cateva intrebari. Societatea noastra are angajati care lucreaza la domiciliu. Acest aspect este precizat ... (vezi toată discuția)