avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am un copil dintr-o relație anterioara, l-am crescut ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am un copil dintr-o relație anterioara, l-am crescut 8 luni, ...

Am un copil dintr-o relație anterioara, l-am crescut 8 luni, de la vârsta de 1 an, deoarece mama nu se ocupa de el, în august am pierdut procesul de custodie pe considerentul ca este mama. În aceasta perioada mama incasa alocația copilului + banii din concediu creștere copil, iar ea nu creștea nimic, ba în + nu îmi dădea nici un ban ca pensie de întreținere, iar când venea la copil rar aducea alimente sau bunuri de peste 100 de lei,
menționez ca mama mai are un copil și lucrează în învățământ. Dacă as deschide proces ce șanse as avea sa recuperez din bani și ce bani(alocație, concediu creștere copil, pensie de întreținere)???
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 19:50, 9 Noiembrie 2020
Minime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diminuare pensie de întreținere datorită nașterii unui al doilea copil, dovedit ulterior ca nefiind al tatălui. poate fi obținută reîntregirea pensiei? Loredana2018 Loredana2018 Buna ziua, In ce masura se aplica Decizia 21/19.10.2015 care spune ca norma de hrana nu se mai ia in considerare la calculul pensiei de intretinere in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , cât costa taxa de timbru sau ce cheltuieli trebuie ... Newperson Newperson Bună ziua , cât costa taxa de timbru sau ce cheltuieli trebuie sa achit pentru a-mi da soțul în judecata pentru plata pensiei alimentare datorata copilului ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentare retroactiv??? lore_baby_2007 lore_baby_2007 Tata copilului meu de 7 luni are dintr-o relatie 3 copii unul de 27 ani si 2 fete de 21 ani,in 2012 i s-a deschis un proces pt acordarea pensiei alimentare ... (vezi toată discuția)