avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna!care este procedeul sa trec mașină cumpărată ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna!care este procedeul sa trec mașină cumpărată pe societate ...

Buna!care este procedeul sa trec mașina cumpărată pe societate comerciala administrator fiind eu dar de 10 ani societatea este declarata în faliment .Ce documente am nevoie sa trec pe numele meu mașina .
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2020
Iuliaiulica, utilizator
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 13:18, 10 Noiembrie 2020
Daca este in faliment societatea este condusa de un lichidator judiciar.

Luati legatura cu lichidatorul judiciar si va va spune care este stadiul valorificarii masinii.

De regula bunurile societatilor in faliment se evalueaza si se vand prin licitatie publica.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculari auto teodorfekete teodorfekete Am cumparat o masina pe firma, in anul 2008 cu factura, am trecuto la primarie, pentru impozit de pe firma vanzatoare pe cea cumparatoare Deoarece firma ... (vezi toată discuția)
Bunuri mobile cumparate prin licitatie alex522 alex522 In urma cu 7 ani, o buna prietena a mea , a cumparat prin licitatie un autoturism de la o societate in desfintare prin lichidator judiciar (are un proces ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil de la firma aflata in insolventa giali_gia giali_gia Buna ziua: As dori sa achizitionez un imobil de la o firma aflata in insolventa si m-ar interesa procedura folosita in acest caz. E obligatoriu sa aiba loc o ... (vezi toată discuția)