avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Bunuri mobile cumparate prin licitatie
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Bunuri mobile cumparate prin licitatie

In urma cu 7 ani, o buna prietena a mea , a cumparat prin licitatie un autoturism de la o societate in desfintare prin lichidator judiciar (are un proces verbal eliberat de cabinetul de insolventa al lichidatorului).
Autoturismul in speta este imatriculat pe numele fostei societati. Prietena mea nu a declarat la fisc ca este proprietara, dar nici nu a circulat pe drumurile pubilce. Eu vreau sa cumpar acest autoturism de la prietena mea! Este corect sa fac un act de vanzare cumparare la un notariat?
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 11:01, 25 Octombrie 2018
In cazul dvs. inmatricularea va fi dificila.
Mai intai va trebui sa inmatriculeze doamna masina si apoi sa v-o vanda.
Primul drum ar trebui facut la Directia de Impozite si Taxe Locale de unde avea sediul societatea desfiintata.
Apoi la DITL unde are domiciliul doamna.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie auto de la societate aflata in insolventa (lichidator desemnat prin hotarare judecatoreasca). di eGO di eGO Am achizitionat un autoturism de la o societate aflata in insolventa (s-a desemnat deja un lichidator prin hotarare judecatoreasca). Doresc sa o transcriu si ... (vezi toată discuția)
Partaj masina andreiionel andreiionel am divortat de curand si avem bun comun o masina. Eu m-am mutat la oras iar masina este la fosta. Pot cere pana la partaj sa imi cedeze actele ... (vezi toată discuția)
Masina inmatriculata pe firma care nu mai exista, ajutor Sevster Sevster Salutare ! Am si eu o problema, si speram ca cineva ma poate ajuta. Am o masina inmatriculata pe numele unei firme care nu mai exista de cativa ani de zile, ... (vezi toată discuția)