avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Închiderea exercițiului financiar 2021. Aspecte contabile importante Lector: Cristian Rapcencu. Marți, 8 Februarie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Masina inmatriculata pe firma care nu mai exista, ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Masina inmatriculata pe firma care nu mai exista, ajutor

Salutare ! Am si eu o problema, si speram ca cineva ma poate ajuta. Am o masina inmatriculata pe numele unei firme care nu mai exista de cativa ani de zile, iar asociatii sunt plecati in strainatate, fara posibilitatea de a-i contacta. Firma se afla in insolventa de 6-7 ani, cu datorii la fisc, care au fost platite de administrator, iar pe numele societatii a ramas masina. Ce se intampla cu bunul acesta ?
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 23:18, 3 Decembrie 2021
Daca nu aveti factura pentru ea , masina este bunul firmei si la un moment dat, cand se va termina insolventa ( daca este inceputa procedura) va fi vanduta la licitatie. Si, in conditiile in care, dvs nu aveti cum sa dovediti cu acte ca ati achizitionat-o de la firma, ar fi de preferat sa nu o mai folositi pana nu rezolvati trecerea pe numele dvs.
.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Octombrie 2021
Sevster, utilizator
Multumesc frumos pentru raspunsul rapid ! O intrebare as mai avea, si anume: daca insolventa s-a incheiat acum cativa ani, dar eu inca detin bunul, ce se intampla ?
Daca nu a fost valorificata in cursul procedurii trece in proprietatea primariei de la sediul fostei societati.

~ final discuție ~