avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara !cu câteva zile în urmă mai exact 7 zile ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara !cu câteva zile în urmă mai exact 7 zile am cumparat ...

Buna seara !cu câteva zile în urmă mai exact 7 zile am cumparat o masina de la o persona juridica cu factura si contract de vanzare cumpărare vânzătorul mașinii amâna eliberarea certificatului pe motiv că este persoana juridica si dureaza formalitătile un pic mai mult ce pot face in acest caz ? Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Adrian iva , utilizator 05:20, 10 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti cere rezilierea...consultati un avocat.
Va multumesc .
In cate zile de la achiziționare pot cere rezilierea daca proprietarul nu eliberează certificatul fiscal ?precizez ca sunt mulțumit de masina mai pot aștepta până miercuri ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat ralucaGalbenu ralucaGalbenu Buna ziua. Am cumparat o masina de la cineva, i am facut RAR ul, iar acum astept sa imi dea certificatul fiscal, insa tot ma amana. Ultima problema spusa de ... (vezi toată discuția)
Nu îmi eliberează fiscalul Moldoo Moldoo Buna ziua, am achiziționat o mașina pe data de 08.11.2017 din București, și de la data aceea nu vrea sa îmi elibereze fiscalul mașinii, țin sa precizez ... (vezi toată discuția)
Atestat fiscal Yonut19 Yonut19 Buna seara As dori sa stiu ,legat de achizitionarea unei masini SH provenita din Italia daca necesita si atestat fiscal de la vanzatorul de la care sa ... (vezi toată discuția)