avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, va rog sa-mi sugerati cum ar trebui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, va rog sa-mi sugerati cum ar trebui procedat in cazul ...

Buna ziua, va rog sa-mi sugerati cum ar trebui procedat in cazul in care dupa inmormantarea mamei sora mea a luat fara stirea mea actele de la case, terenuri, bijuteriile din aur, cardurile bancare si banii cash aflati in casa si nu vrea sa dezbatem succesiunea , nici sa inventariem tot ce a ramas. Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Nedea ioana , utilizator 13:57, 10 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dezbateți succesiunea la instanță. Pentru imobile puteti scoate extrase de carte funciară, iar pentru conturi deschise, puteti solicita instantei sa emită adrese la bănci. În privința celorlalte bunuri, existența lor o puteți dovedi cu martori, interogatoriu.
Multumesc mult .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carduri persoana decedata RoxanaGC RoxanaGC Tatal meu a decedat, avand carduri de credit la doua banci. Cei de la banci mi-au spus ca sumele trebuie platite complet, o data, nu pot fi reesalonate, in ... (vezi toată discuția)
Procedura dezbatere succesiune elenacomanbz elenacomanbz mama a murit akum 2 ani si avem o casa si citeva terenuri mostenire de la bunica din partea mamei care este procedura de dezbatere amosteniri/???ele au fost 2 ... (vezi toată discuția)
Pot solicita băncii un extras de cont al defunctului pe baza declarației de acceptare a moștenirii? Îmi trebuie la dezbaterea succesiunii favex favex Cu o declaratie de acceptare expresa a mostenirii, deci in perioada de optiune succesorala, pot solicita bancii un extras de cont al defunctului de la momentul ... (vezi toată discuția)