avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procedura dezbatere succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procedura dezbatere succesiune

mama a murit akum 2 ani si avem o casa si citeva terenuri mostenire de la bunica din partea mamei care este procedura de dezbatere amosteniri/???ele au fost 2 matusa traiestesi eu am o soratrebuie carte funciara/??? alta intrebare din paretea tatalui avem un teren care la rindul sau e decedatacel teren e in proprietatea unchiului cum pot recupera terenul////multumesk anticipat1!!1
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:29, 29 Mai 2013
Buna ziua,
Va trebui sa va prezentati la un notar impreuna cu matusa si sora (daca nu a fost dezbatuta succesiunea dupa bunici) si dezbateti succesiunea.
daca una dintre parti nu este deacord va trebui sa va adresati instantei.
De pe urma tatalui, va trebui sa va prezentati la notar impreuna cu sora si sa dezbateti succesiunile.
Sunt necesare acte care sa ateste dreptul de proprietate asupra bunurilor imobile adica titlurile de proprietate sau alte acte de vanzare cumparare, dota, donatie, etc.
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate pe numele bunicilor decedati as aprecia ... Laur94 Laur94 Titlu de Proprietate pe numele bunicilor decedati As aprecia enorm clarificari pentru situatia urmatoare: 1. Titlul de Proprietate pt teren extravilan pe ... (vezi toată discuția)
Recuperarea mostenirii ContSters278009 ContSters278009 Am dupa bunicii din partea tatalui 3 hectare pamant arabil si 11 arii de padure. Titlul de proprietate este pe numele bunicului , dar in posesia unui var , ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune alba777 alba777 Ce acte si care este procedura pentru a obtine titlu de proprietate asupra unei case si teren daca actul de mostenire prevede 2 frati care sunt in ... (vezi toată discuția)