Am dupa bunicii din partea tatalui 3 hectare pamant arabil si 11 arii de padure.
Titlul de proprietate este pe numele bunicului , dar in posesia unui var , care le detine .Bunicii au murit , au avut 3 copii, din care tatal meu si o matusa au decedat.
Cealalta matusa in viata vrea sa deschida succesiune dupa bunici sa se imparta cele doua titluri de proprietate in 3 parti, deoarece au fost 3 copii.
Vrea sa beneficiem fiecare nepot de partea cuvenita dupa parinti , din mostenirea buniciilor.
Varul care detine titlurile de proprietate in original nu e de acord, dar daca deschidem succesiune , nu trebuie sa se imparta la urmasii bunicilor respectiv la 3 ?
Buna ziua,
Va trebui ca unul din urmasii directi sau prin reprezentare *adica copil al unuia din fratii decedati) sa deschida in instanta aceasta procedura de dezbatere a succesiunii.
Chiar daca cel care detine titlurile nu este deacord cu aceasta, si va fi parat, instanta poate sa-i solicite sa prezinte titlurile sau dumneavoastra, reclamantul, sa solicitati printr-o adresa de la instanta, emiterea de copii de pe titluri de catre primaria unde se afla terenurile.
Multa bafta!
av. Gabriel Klein Kiritescu
Titlu proprietate
Alex.Bot
Povestea este in felul urmator:
Bunicul meu, decedat, a detinut 2 hectare de teren (impartite in mai multe parcele), dintre care au fost vanduti 7 ari, ... (vezi toată discuția)