avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă sunt în preaviz, postul meu fiind desființat, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă sunt în preaviz, postul meu fiind desființat, deci nu ...

Dacă sunt în preaviz, postul meu fiind desființat, deci nu mi-am dat eu demisia, pot beneficia de zile libere plătite de stat pe perioada închiderii școlilor, fără sa fie afectat preavizul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:24, 10 Noiembrie 2020
Da, puteti beneficia de asa ceva pe durata preavizului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz codul muncii BaloghFanni BaloghFanni Buna ziua . Am o intrebare referitoare la dreptul muncii .In data de 25 noiembrie mi-am dat demisia , si fiind angajata de 4 luni jumate , in contract scria ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu sorin_zabreanuy sorin_zabreanuy buna ziua! am si eu o intrebare si anume daca sant demis am dreptul la salariu compensatoriu. mentionez ca firma este in insolventa dar inca nu s-a hotarat ... (vezi toată discuția)
Concediere individuala Alex Iordanescu Alex Iordanescu Buna tuturor.Sunt nou pe aici asa ca daca ma exprim in locul nepotrivit sau fac mici greseli de postare sunt convins ca o sa ma intelegeti.ei si acum ... (vezi toată discuția)