avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Retragere dosar master fara taxe
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Retragere dosar master fara taxe

Salutare tuturor,
As avea o nelămurire legata de inscrierea la masterat.
am fost înscris la masterat anul acesta și am întrat la taxa, din motive financiare nu îmi permit sa achit acest master,am făcut astăzi cerere de retragere dosar, iar decanul a refuzat cererea solicitând suma de 2800 ron (penalizare + taxa prima transa). Menționez ca nu am primit un contract de studii și nu am semnat un contract cu ei. Nu am depus acte în original, doar copie simpla nelegalizata.
Ce se poate întâmpla dacă nu plătesc suma solicitata? pot sa plătesc supra taxe sau sa fiu dat în judecata?
Cum pot retrage acest dosar fără taxe, ceea ce nu este normal sa plătesc 1 semestru din moment ce eu nu beneficiez de acest serviciu și am făcut cerere de retragere dosar.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Facultatea nu imi da diploma de bac si foaia matricola valentin0001 valentin0001 In vara am terminat facultatea la Universitatea din Craiova. Dupa finalizarea facultatii m-am inscris la master si am fost admis, apoi am semnat un contract de ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma de bac Ramona 1694 Ramona 1694 Buna ziua! Sunt fosta studenta la Facultatea de Medicina din Constanta. In anul III (2016-2017) am semnat noul contract la program cu taxa, dar, din pacate, nu ... (vezi toată discuția)
Diploma de bacalaureat retinuta la facultate Stef12345 Stef12345 Buna seara, Anul trecut am decis sa urmez o facultate. Am dat la ECTS FR 2017-2018 pt ca eram si cu munca. Am platit prima transa de bani 1350 lei si timp de 3 ... (vezi toată discuția)