avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Poate depune o reclamatie la OPC pentru un dispozitiv ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Poate depune o reclamatie la OPC pentru un dispozitiv , garantul ...

Poate depune o reclamatie la OPC pentru un dispozitiv , garantul platii din contractul de rate, si nu cumparatorul (utilizatorul) ? Pe factura apare doar cumparatorul, si nu exista imputernicire. Multumesc

Alte discuții în legătură

Problema cu un credit de consum raz_anigga raz_anigga Buna seara!in anul 2005 am facut rata la altex,cumparand produse electrocasnice in valoare de 2300 lei,pe o perioada de 5 ani.atunci nu am semnat niciun ... (vezi toată discuția)
Service telefon bogdan.voinea bogdan.voinea Buna ziua Am si eu un telefon: Motorola V3 in garantie, predat in service. 1. data predarii: 13.03.2009 data primirii: (din pacate nu am facut o ... (vezi toată discuția)
Probleme garantie aparat foto sony tx20 - waterproof stefan8871 stefan8871 Salut, Recent am achizitionat un aparat waterproof SONY DSC-TX20. Am facut cateva poze in apa, apoi a 3-a zi a inceput sa mi se reseteze aparatul - intr-un ... (vezi toată discuția)