daca a fost trecuta pe numele copilului cu intentia de a se sustrage in a-si achita datoriile, respectiv executarii silite, DA SE POATE chiar daca creditul a fost fara ipoteca.
cum a fost dobandit imobilul? :stunned:, este foarte important daca a existat vreo legatura intre vechii proprietari si noii (copii dvs) ...:O
Daca acel copil a garantat cu locuinta(este girant) un credit obtinut de catre parinte sau daca acel copil este coplatitor pentru un credit obtinut de catre parinte , atunci poate fi executat silit!
Altfel , imobilul sau nu poate fi executat de catre banca doar bazat pe relatia de rudenie parinte -copil!B-)
Buna ziua !
Am vrut sa raspund...dar d- nul Grigore mi- a luat- o inainte. Oricum raspundeam ca dansul :" imobilul sau nu poate fi executat de catre banca doar bazat pe relatia de rudenie ".
Cu stima !
Buna ziua.
Depinde de cum au decurs aceste fapte:
-cand a avut loc accidentul ?
-cand a fost instrainat ap.?dupa accident sau inainte de accident?
Nu conteaza cui ati vandut ci in ce conditii ati facut instrainarea bunului imobil.Daca ne puteti da mai multe detalii am raspunde altfel fara a intui.
Cu respect,Alexa...
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Creditare
toantaion
buna ziua,
am o rugaminte si va rog sa ma ajutati sa inteleg fenomenul;
am un credit la banca, ...se ajunge la executare silita, in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Executare silita
costica55
Buna ziua,
Fica mea are un credit in franci elvetieni la Bankpost,nu a mai platit ratele de aproximativ 4 ani,nu are bunuri,este plecata de 7 ani in afara ... (vezi toată discuția)