avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita a locuintei
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita a locuintei

Buna ziua,
Poate fi executata silit o locuinta daca este pe numele unuia din copii daca cel executat este unul din parinti?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA TAN , Consilier juridic 13:25, 26 Decembrie 2009
daca a fost trecuta pe numele copilului cu intentia de a se sustrage in a-si achita datoriile, respectiv executarii silite, DA SE POATE chiar daca creditul a fost fara ipoteca.

cum a fost dobandit imobilul? :stunned:, este foarte important daca a existat vreo legatura intre vechii proprietari si noii (copii dvs) ...:O
Daca acel copil a garantat cu locuinta(este girant) un credit obtinut de catre parinte sau daca acel copil este coplatitor pentru un credit obtinut de catre parinte , atunci poate fi executat silit!
Altfel , imobilul sau nu poate fi executat de catre banca doar bazat pe relatia de rudenie parinte -copil!B-)
Buna ziua !
Am vrut sa raspund...dar d- nul Grigore mi- a luat- o inainte. Oricum raspundeam ca dansul :" imobilul sau nu poate fi executat de catre banca doar bazat pe relatia de rudenie ".
Cu stima !
deci nu este vorba de un imprumut ipotecar ci de plata unor despagubiri ca urmare unui accident
Buna ziua.
Depinde de cum au decurs aceste fapte:
-cand a avut loc accidentul ?
-cand a fost instrainat ap.?dupa accident sau inainte de accident?
Nu conteaza cui ati vandut ci in ce conditii ati facut instrainarea bunului imobil.Daca ne puteti da mai multe detalii am raspunde altfel fara a intui.
Cu respect,Alexa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditare toantaion toantaion buna ziua, am o rugaminte si va rog sa ma ajutati sa inteleg fenomenul; am un credit la banca, ...se ajunge la executare silita, in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Proprirea pe salariu,cumularea datoriei luminita951 luminita951 buna ziua.am un credit la care am rate restante.la aceeasi banca are si soacra mea credit si are si ea rate restante.doamnele de la banca spun ca pot cumula ... (vezi toată discuția)
Executare silita costica55 costica55 Buna ziua, Fica mea are un credit in franci elvetieni la Bankpost,nu a mai platit ratele de aproximativ 4 ani,nu are bunuri,este plecata de 7 ani in afara ... (vezi toată discuția)