avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită creditare
Discuție deschisă în Executare silită

creditare

buna ziua,
am o rugaminte si va rog sa ma ajutati sa inteleg fenomenul;
am un credit la banca, ...se ajunge la executare silita, in conditiile in care creditul nu este ipotecar (in contract nu este stipulata executarea bunurilor imobiliare) , banca poate face acest lucru?, daca da, pana la ce rang de rudenie?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:50, 24 Iunie 2011
Creditorul, in speta banca, poate urmari si imobilele neipotecate. Executarea silita poate continua impotriva bunurilor rudelor doar daca acestea au calitate de girant, sau debitorul a decedat.
Ultima modificare: Vineri, 24 Iunie 2011
ContSters53919, utilizator
bunurile si/sau veniturile rudelor, pot fi executate doar daca dansii au semnat contractul cu banca, daca sunt coplatitori, giranti...
in schimb, chiar daca dvs nu ati garantat imprumutul cu vreun bun mobil/imobil, acestea pot fi executate silit pana la recuperarea intregii datorii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare scadenta anticipata CristinaMunteanu83 CristinaMunteanu83 Buna ziua, In 2008 am accesat un credit PF de nevoi personale cu garantie ipotecara in CHF de la banca X. Din luna februarie a.c. nu am mai achitat din ... (vezi toată discuția)
Executare silita mazilupetre mazilupetre daca am un credit de nevoi personale si nu am mai platit de ceva timp(6 luni)si am primit instiintarea de executare silita si nu am bunuri pe numele meu,se ... (vezi toată discuția)
Executare silita a locuintei cruavo cruavo Buna ziua, Poate fi executata silit o locuinta daca este pe numele unuia din copii daca cel executat este unul din parinti? multumesc (vezi toată discuția)