avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt acuzata pe nedrept
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt acuzata pe nedrept

Buna ziua! Matusa mea ma suna si mereu imi spune ca eu imi bat bunica, ca ii iau pensia, ca o omor. Ma simt terorizata, simt ca o iau razna si nu am nicio putere sa fac nimic. Va rog sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:59, 12 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu ii mai raspunde la telefon si scapi de grija.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil sunteti de o sensibilitate accentuată,nu ar trebui să va intereseze astfel de opinii atat timp cat dvs sunteti cu conștiința împăcată,va ocupați de bunica etc.Blocati numerele de pe care va suna persoana respectiva și gata...
Ultima modificare: Joi, 12 Noiembrie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o rudă dependentă de etnobotanice care locuiește cu bunicii și le distruge lucrurile. poliția din sat cunoaște problema dar nu ia nicio măsură, unde pot sesiza ca să se miște lucrurile? cosmin19921 cosmin19921 Am o ruda dependenta de droguri [etnobotanice].Acesta locuieste la tara cu bunicii lui, parintii fiind absenti : mama in strainatate si tatal decedat. Desi ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager geoil geoil Buna ziua! Vin in atentia dvs cu o problema...de familie... Detin un apartament cumparat de la bunicii mei , acestia, in momentul vanzarii trecand in ... (vezi toată discuția)
Puteti sa ma sfatuiti, va rog frumos, cum ar trebui sa procedez ca sa scap de amenintarile fostului prieten? mademoiselle_christynne mademoiselle_christynne Salutari tuturor! Incep prin a va prezenta problema mea, in speranta ca ma veti putea sfatui in a-mi rezolva problema urmatoare: sunt amenintata de fostul ... (vezi toată discuția)